20 d’octubre del 2014

CASALET


L'Ampa i l'empresa d'extraescolars la Maleta ha volgut montar un casalet el dia 3 de Novembre del 2014, un dels dies de lliure elecció que tenen les escoles.

Serà una opció educativa on es treballarà els valors propis de l’educació en el lleure. Ens volem divertir, compartir i aprendre.




EL MEU PETIT MONSTRE

P3, P4, P5, 1er i 2on
Pels voltants de l’escola Marta Mata de Torelló s’hi amaga un petit monstre de colors. És un monstre molt tímid i canvia de color segons les emocions dels seus amics. Quant els seus amics estan alegres es torna de color groc i és molt feliç. Quant els seus amics estan tristos ell es torna de color blau. Quant els amics estan calmats es torna de color verd i quant els amics s’enfaden, ell es torna de color vermell.

Fa uns dies que no sap que li passa, s’ha fet un garbuix amb les emocions i ara el petit monstre es de tots colors. Busca uns amics que l’ajudin a posar ordre a les seves emocions.


EL MONSTRE QUE NO SABIA FER ESPORT

3er, 4art i 5è
Al monstre li agrada mirar com els nens de l’escola practiquen l’esport, ell no ho ha fet mai i li agradaria trobar uns amics que li ensenyessin tota mena d’esports.

Els infants participaran de diversos tallers, jocs i activitats esportives orientats en les 8 intel·ligències.Volem que tots els nens s’identifiquin en algun dels tallers i nosaltres poder identificar les 8 intel·ligències de cada participant. Les activitats seran adaptades als diferents grups d’edats.

Vine el 3 de Novembre a l’escola Marta Mata i ajuda al monstre!!


Les inscripcions s’han de fer arribar a l’escola abans del Dilluns 27 d’ Octubre de 2014.



O us podeu adreçar al local de l’ampa en horaris d’obertura.